A B C D E F G
H I J K L M N
O P Q R S T U
V W X Y Z    
 
 
Vindt snel toners en cartridges voor uw printer, copier of multifunctional.
 
Twitter Facebook
 
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!
 
Registreer hier ontvang al uw prijzen en artikelen op maat.
iDeal
Over Hedera
Hedera beoogt de beste landelijke one-stop-shop partner te zijn voor alles op kantoor, die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ons motto bij alles wat we doen is: behandel je klanten zoals je zelf ook behandeld wil worden.
Uitgebreide collectie kantoorartikelen
Bij Hedera kunt u al sinds 1987 terecht voor al uw kantoorartikelen. Van paperclip tot notitieblok of tonercartridge, wij regelen het graag voor u. Met meer dan 20.000 artikelen in ons assortiment hebben we alles wat u nodig heeft in huis. Bovendien vullen we onze collectie voortdurend aan met nieuwe producten.
Maar ook: koffie, thee, schoonmaak
Wij begrijpen als geen ander dat uw organisatie te allen tijde soepel moet blijven draaien en leveren dan ook graag datgene dat daarbij kan helpen. Naast kantoorartikelen kunt u ook uw facilitaire middelen bij ons bestellen, zoals koffie, thee en schoonmaakmiddelen.
Inrichting van uw kantoor
Naar wens verzorgen we zelfs uw volledige kantoorinrichting. We werken samen met ontwerpers en inrichters die zich hebben bewezen in hun vak. Tel daar de topleveranciers van bureaustoelen en meubilair bij op, en uw inrichting staat als een huis. Bovendien kunnen onze eigen adviseurs u en uw medewerkers voorzien van ergonomisch advies zodat veilig, gezond en comfortabel werken geen issue is.
Printing & Scanning
Ook halen we graag samen met u het beste uit uw print- en scanapparatuur. Onze deskundige adviseurs weten exact welke printers en scanners het beste passen bij uw activiteiten. We leveren professionele apparatuur van alle wereldmerken, zoals Kyocera, Brother en RISO. Bovendien hebben we onze eigen landelijke servicedienst (Klompé & Rupp). Storingen zijn dus snel weer opgelost. Ook kunnen we u adviseren over moderne oplossingen voor uw documentenstroom.
Genieten van de wereld van Apple
Sinds kort mogen we onszelf ook Apple Authorized Reseller noemen. We hebben een voorliefde voor computers en techniek en zijn er trots op dat we niet alleen de hardware leveren, maar ook de software en technische ondersteuning die nodig is om alles draaiende te houden. Onze gecertificeerde medewerkers maken u graag wegwijs in de wereld van Apple. Kom gerust de nieuwste gadgets van Steve Jobs bewonderen in onze Apple Showroom!
30.000 ICT producten
Hedera heeft een groot assortiment aan ICT producten. Denk hierbij aan computers, notebooks en servers. Maar ook kabels, geheugenkaarten, harde schijven en andere media voor data-opslag. Vertel ons uw wensen en eisen en wij zoeken er het beste product bij.
Onze service: persoonlijk en professioneel
Ons logistieke proces verloopt bijna volledig geautomatiseerd, van bestelling tot aflevering. Hierdoor kunnen we zeer efficiënt werken. En dankzij constante monitoring wordt de foutkans in een bestelling nagenoeg tot nul gereduceerd. Handig, want daardoor hebben we onze handen vrij voor u als klant en het verlenen van persoonlijke service. Precies zoals we dat willen.
Contact
Kortom; bij Hedera weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u iets nodig of wilt u meer weten? Bel (0252) 432300 of kom langs, we zijn u graag van dienst. Wist u trouwens dat we verschillende vestigingen in Nederland hebben waardoor er altijd een Hedera bij u in de buurt zit?
Pand Hedera
Magazijn
Kantoor
Kantoor
 
Ontwerp uw stempel met Colop
Kyo Multifunctionals
tesa - zelfklevende haken
Schrijven met Pentel
Datavernietigen met HSM
Max nieten
Hedera Store
Bezoek ook
de Hedera Store
Warmonderweg 10
2171 AH SASSENHEIM
Openingstijden:
Ma-Vr 8.30-17.00
Klik hier voor een route-beschrijving