A B C D E F G
H I J K L M N
O P Q R S T U
V W X Y Z    
 
 
Vindt snel toners en cartridges voor uw printer, copier of multifunctional.
 
Twitter Facebook
 
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!
 
Registreer hier ontvang al uw prijzen en artikelen op maat.
iDeal

Brother en Hedera: at your side

Op zoek naar de beste inkjetprinter, laserprinter, labelwriter of scanner? De beste producten zijn die van goede kwaliteit, geleverd tegen een aantrekelijke prijs én met lage kosten per afdruk.

Brothers missieverklaring "Brother At you side" drukt uit dat de klant centraal wordt gesteld bij alles wat Brother doen. Dit merkt u in de kwaliteit, maar natuurlijk ook de prijs!
inktjetprinters

All-in-one

All-in-ones hebben hoge printsnelheden, een uitmuntende afdrukkwaliteit en zijn veelzijdig in gebruik.
inktjetprinters
laserprinters

Laserprinters

Compacte en stijlvolle laserprinters waarmee u snel en probleemloos zwart-wit of kleurafdrukken maakt van uitstekende kwaliteit.
laserprinters
labelwriters

Labelprinters

Professionele labelprinters die geschikt zijn voor alle soorten label toepassingen in diverse formaten. Van bureaumodellen tot handhelds.
labelwriters
scanners

Scanners

De perfecte oplossing voor professioneel mobiel scannen met een softwarebundel voor Windows en Mac.
scanners
Het assortiment van Brother

Waarom Brother?

Brother producten zijn van uitstekende kwaliteit, gewaarborgd door continue controles vanaf fabricage tot en met aflevering. Met een aantal van haar producten is Brother marktleider. Daarom bent u verzekerd bij aankoop van een Brother product van kwaliteit. Want Brother is at your side!
Apps
Brother gaat uiteraard met de tijd mee. Met vier gloednieuwe apps is het omzetten van papieren documenten naar digitale bestanden een stuk eenvoudiger geworden.

U kunt vanaf uw Smartphone direct printen zonder gebruik te maken van het draadloos netwerk. Scan uw document direct in naar een Word bestand of scan alleen het gewenste deel.